Toiminta

Forumit

Toimintamme ytimessä ovat Forumit, jotka ovat 5-10 hengen ryhmiä, jotka kokoontuvat noin kerran kuukaudessa. Forumeissa keskustellaan eri teemoista ja siellä on myös mahdollista jakaa omia henkilökohtaisia työelämän ongelmia luottamuksellisesti. Ole yhteydessä, jos olet kiinnostunut Forumista.


Rukousryhmät

 • Helsingin CBMC-rukousryhmä
  maanantaisin klo 17.30-19.30 Tuomasyhteisön toimistolla, Tehtaankatu 23B, sisäpihalta.

  Lisätietoja: Laura Haarlaa, laura(at)tuomasmessu.fi

 • Vantaan CBMC -rukousryhmä (9.9.19 -> 9.12.19) maanantaisin klo 7.45-9.00, Hotelli Vantaa, Wahllund-kabinetti, 2. kerros, Tikkurila. Osoite on Hertaksentie 2, 01300 Vantaa. Aamiainen ja hotelliparkki 14 € / hlö. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

  Lisätietoja: Esko Saxelin, mxe.saxelin(at)pp.inet.fi

 • Espoon CBMC -rukousryhmä (22.8.19-12.12.19) torstaisin klo 8.00-9.00, Otaniemessä Ravintola Maukkaan kabinetissa. Osoite on Vuorimiehentie 5, 02150 Espoo. Autolla saapuville löytyy maksuttomia pysäköintipaikkoja Metallimiehenkujalta ja Kivimiehentieltä.

  Tervetuloa jälleen lataamaan akkuja sanan ja rukouksen ääreen Otaniemeen! Pyydämme Jumalan siunausta alueen ja maan päättäjille, yrityksille ja yhteisöille ja koko kansalle. Rukoilemme jokaiselle osallistujalle tärkeiden asioiden puolesta. Tulemme siunatuksi samalla kun saamme olla siunaamassa toisia.

  Jos aikataulusi sallivat, voit jäädä yhteiselle aamupalalle rukouksen jälkeen. Aamupalalla tarjolla on itseleivottuja talon luomusämpylöitä lisäkkeineen (juustoja, leikkeleitä, vihanneksia, kananmunaa), puuroa, mehua, kahvia ja teetä.

  Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Lisätietoja: joosia.miettinen(at)cbmc.fi


Seminaarit

Seminaareissa sukelletaan intensiivisemmin eri teemoihin päiväksi tai kahdeksi. Samalla pääsemme näkemään toisiamme ja syvemmin verkostoitumaan toistemme kanssa.


Muut tapahtumat

Pikkujoulut, grillijuhlat ja muut rennot kokoontumiset ovat myös tärkeä osa toimintaamme.


Kansainvälinen toiminta

CBMC tarjoaa ympäri maailmaa tapahtumia, joihin voit rohkeasti liittyä mukaan. Euroopan kattojärjestömme Europartners järjestää joka vuosi seminaarin ulkomailla. Suomestakin on säännöllisesti mukana osallistujaryhmä.

2020 seminaari järjestetään Israelissa, katso esittelyvideo!

Europartners Conference 2020 – Jerusalem, Israel

CBMC:n verkosto on myös hieno siinäkin mielessä, että voit vaikkapa lomareissun yhteydessä ottaa yhteyttä paikallisen CBMC:n jäseniin ja vaihtaa kuulumisia tai ideoita!