Toiminta

Forumit

Toimintamme ytimessä ovat Forumit, jotka ovat 5-10 hengen ryhmiä, jotka kokoontuvat noin kerran kuukaudessa. Forumeissa keskustellaan eri teemoista ja siellä on myös mahdollista jakaa omia henkilökohtaisia työelämän ongelmia luottamuksellisesti. Ole yhteydessä, jos olet kiinnostunut Forumista.


Rukousryhmät

  • Vantaan CBMC -rukousryhmä maanantaisin klo 7.45-9.15, Scandic Helsinki Aviacongress, Robert Huberintie 4, 01510 Vantaa. Aamiaisen hinta 16 € / hlö. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

    Lisätietoja: Esko Saxelin, mxe.saxelin(at)pp.inet.fi

  • Espoon CBMC -rukousryhmä torstaisin klo 8.00-9.00, Otaniemessä, Sea Cateringin kabinetti (Forenom Hostelin alakerrassa), Kivimiehentie 2. Pääsisäänkäynti Miestentien puolella. Autolla saapuville ilmaisia pysäköintipaikkoja Kivimiehentien puolella. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Lisätietoja: joosia.miettinen(at)cbmc.fi

Seminaarit

Seminaareissa sukelletaan intensiivisemmin eri teemoihin päiväksi tai kahdeksi. Samalla pääsemme näkemään toisiamme ja syvemmin verkostoitumaan toistemme kanssa.


Muut tapahtumat

Pikkujoulut, grillijuhlat ja muut rennot kokoontumiset ovat myös tärkeä osa toimintaamme.


Kansainvälinen toiminta

CBMC tarjoaa ympäri maailmaa tapahtumia, joihin voit rohkeasti liittyä mukaan. Euroopan kattojärjestömme Europartners järjestää joka vuosi seminaarin ulkomailla. Suomestakin on säännöllisesti mukana osallistujaryhmä.

CBMC:n verkosto on myös hieno siinäkin mielessä, että voit vaikkapa lomareissun yhteydessä ottaa yhteyttä paikalliseen CBMC:n jäseniin ja vaihtaa kuulumisia tai ideoita!