Toiminta

Forumit

Toimintamme ytimessä ovat Forumit, jotka ovat 5-10 hengen ryhmiä, jotka kokoontuvat noin kerran kuukaudessa. Forumeissa keskustellaan eri teemoista ja siellä on myös mahdollista jakaa omia henkilökohtaisia työelämän ongelmia luottamuksellisesti. Ole yhteydessä, jos olet kiinnostunut Forumista.


Rukousryhmät

  • Helsingin CBMC -rukousryhmä maanantaisin klo 19.00-19.30 Zoomissa. Lisätietoa täältä: https://www.tuomasmessu.fi/muu-toiminta/i-niin-kuin-iltarukous/
  • Vantaan CBMC -rukousryhmä 2022: joka toinen maanantai 28.2., 13.3., 28.3., 11.4., 25.4., 9.5. ja 23.5. klo 7.45, Vaaralan kappeli, Kirkkokuja 2, 01230 Vantaa. Ilmoittautumista ei tarvita. Tervetuloa mukaan. Lisätietoa: esko.saxelin(ät)shsdryer.fi
    Kappelin sisäänkäynti on Vaaralankujan puolelta. Kirkkokujalla, kappelin puoleisella sivulla, on maksuton parkkeeraus max 4 h parkkikiekolla.
  • Espoon CBMC -rukousryhmä ma klo 8.30-9.30, toistaiseksi videokokouksena. Ilmoittautuminen: joosia.miettinen(ät)cbmc.fi
  • Tampereen CBMC -rukousryhmä kokoontuu Tampereen Crazy Townin tiloissa. Ilmoittaudu mukaan: senja.luoma(ät)gmail.com

Seminaarit

Seminaareissa sukelletaan intensiivisemmin eri teemoihin päiväksi tai kahdeksi. Samalla pääsemme näkemään toisiamme ja syvemmin verkostoitumaan toistemme kanssa.


Muut tapahtumat

Pikkujoulut, grillijuhlat ja muut rennot kokoontumiset ovat myös tärkeä osa toimintaamme.


Kansainvälinen toiminta

CBMC tarjoaa ympäri maailmaa tapahtumia, joihin voit rohkeasti liittyä mukaan. Euroopan kattojärjestömme Europartners järjestää joka vuosi seminaarin ulkomailla. Suomestakin on säännöllisesti mukana osallistujaryhmä.

CBMC:n verkosto on myös hieno siinäkin mielessä, että voit vaikkapa lomareissun yhteydessä ottaa yhteyttä paikallisen CBMC:n jäseniin ja vaihtaa kuulumisia tai ideoita!