CBMC aloittaa toimintaa Tampereella

Tampereen ryhmä aloittaa etänä tiistaina 30.3.2021.

Tampereen CBMC ryhmän tarkoitus on koota yhteen työ- ja yhteiskuntaelämässä toimivia alueen kristittyjä ja auttaa heitä kasvamaan ammatillisesti ja hengellisesti kohti täyttä potentiaalia ja Kristuksen tuntemista. 

Ryhmä kokoontuu 1-2 kertaa kuukaudessa PlatForm6:n tiloissa Tampereen keskustassa.

Ryhmän tapaamiset koostuvat alustuksesta, keskustelusta ja yhteisestä uskonhenkisestä rukouksesta. Alustuksien aiheet käsittelevät erilaisia työelämä ja itsensä johtamisen teemoja kristillisestä näkökulmasta katsottuna.

Mukaan voit tulla niin hengellisestä taustastasi kuin CV:si vaikuttavuudesta riippumatta, – olet tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet.

Tervetuloa mukaan! 

Ryhmän vetäjänä toimii Senja Luoma. Lisätietoa: senja.luoma@gmail.com