Kevättreffit

Tervetuloa CBMC:n Kevättreffeille pe 21.4. klo 18.00 Roba Cafen!

Tervetuloa tapaamaan vanhoja tuttuja ja tutustumaan ja verkostoitumaan uusiin! Laita aika kalenteriin ja mieti keitä liiketuttaviasi tai kollegoitasi voisit kutsua mukaan.
Illan puhujavieraaksi on kutsuttu Mikko Matikainen.
Mikko Matikainen, Kuvaaja Jani Laukkanen
Mikko Matikainen on pappi, koulutusjohtaja, yksinkertainen isä ja aviomies. Mikko työskenteli eri seurakunnissa yli 20 vuoden ajan; nuorisotyöntekijänä, nuorisopappina ja kahdessa eri kirkkoherran virassa yhteensä 13 vuotta ennen Kansan Raamattuseuraan siirtymistään. Johtaminen, yrittäjyys ja erilaiset kehittämistehtävät ovat tuttuja oman työn, suvun ja ystävien kautta. Elämänkokemukseen kuuluu myös toipumista selkäsairaudesta ja uudelleen kävelemään opettelu. Mikko innostuu edelleen uusista seikkailuista nasaretilaisen kaverinsa kanssa. Tähän samaan elämän syvempään merkityksellisyyteen hän rohkaisee muita pilke silmäkulmassa. Mikko opettaa, jutustelee ja teettää kuulijoillaan käytännön harjoituksia. Tiukkoja vaiheita eläneenä hän on kyllästynyt tyhjiin sanoihin. Mikko on kysytty kouluttaja ja julistaja, jota on sanottu ihan hauskaksi ja syvälliseksi hepuksi. Mikon motto on:” Sillä mennään mitä on, sillä mitä ei ole ei voi mennä.”
Illan aiheena Mikolla on Hajatelmia Arvoista ja merkityksellisyydestä
Illan musiikista vastaa Anna ja Ville Duo

Anna Karjula on helsinkiläinen laulaja, kuoronjohtaja ja laulunopettaja. Viime vuosina hän on työskennellyt mm. laulusolistina Helsingin Agricolamessussa, opettajana Suomen Raamattuopiston musiikkilinjalla sekä monipuolisesti erilaisten kuorojen kanssa. Tällä hetkellä Karjula viimeistelee maisteriopintojaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa pääaineenaan musiikkikasvatus.

Ville Myllykoski on 25-vuotias, maisteriopintojaan Sibelius-Akatemiassa viimeistelevä muusikko ja musiikkikasvattaja, joka on opintojen ohella työskennellyt monipuolisesti muun muassa pianistina, kosketinsoittajana, lauluntekijänä, laulajana, sovittajana, tuottajana ja kouluttajana monissa eri yhteyksissä. Lauluntekijänä hänet on palkittu Kaskinen-Simojoki lauluntekijäapurahalla, sekä Radio Dein Toivon lauluja -projektin voittajana. Tällä hetkellä hän työstää soolomateriaalia uuden rockyhtyeensä kanssa, työskentelee freelancer- ja teatterimuusikkona, sekä toimii tuntiopettajanaSibelius-Akatemiassa.